Zoek
Sluit dit zoekvak.

INFORMATIE OVER HET WIETEXPERIMENT MET

  • Home
  • Coffeeshops
  • Minister Kuipers en Burgemeester Depla op werkbezoek bij een coffeeshop
Wietexperiment met overheidswiet - Minister Kuipers en Burgemeester Depla op werkbezoek bij een coffeeshop

Minister Kuipers en Burgemeester Depla op werkbezoek bij een coffeeshop

Coffeeshop Het Paradijs in Breda kreeg 2 geïnteresseerden over de vloer. Burgemeester Paul Depla en Minister Ernst Kuipers gingen relaxed zitten en praten over de nabije toekomst van het wietexperiment.

De minister stipte daarbij het belang aan van de aanstaande proef met legale cannabis. Daarmee kan de overheid namelijk een beter beeld vormen van de gevolgen voor veiligheid, criminaliteit en gezondheid.

Burgemeester Depla is inmiddels een doorgewinterde prediker van legale wietteelt. Hij heeft al menig lans gebroken voor het wietexperiemnt. Het lijkt dan ook geen toeval dat naast Tilburg ook Depla’s gemeente een voorloper is met het wietexperiment. De telers, Bredase en Tiburgse coffeeshops moeten er zo ongeveer klaar voor zijn want op 15 december wordt gestart met het wietexperiment.