Zoek
Sluit dit zoekvak.

INFORMATIE OVER HET WIETEXPERIMENT MET

Wietexperiment met overheidswiet - Aanbouw van teeltlocatie te Veendam van start

Aanbouw van teeltlocatie te Veendam van start

Qfarms

In Veendam komt een nieuwe teeltlocatie van Q-farms waar productie gaat plaatsvinden voor de gesloten cannabis keten. De moderne kweekfaciliteiten zijn een mix van technologie en wetenschap die duurzaam cannabis vakmanschap mogelijk maken. En dat blijkt ook wel, er kan met gemak 7000 kilo cannabis gekweekt worden.

Start

Na intensieve planningen en vergunning aanvragen is de kogel nu door de kerk en kan de eerste schep de grond in. Deze toekomstige uit de kluiten gewassen wietfabriek kan onderdak bieden aan 200.000 planten per jaar en wordt gebouwd aan de Siriusweg. Alle betrokkenen zijn zeer positief over deze vervolgstap waarmee Q-farms zich kan profileren als een belangrijke schakel in de cannabisketen van het wietexperiment.