Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Wietexperiment met overheidswiet - Holigram gaat kweken met Paradise Seeds

Holigram gaat kweken met Paradise Seeds

Paradise Seeds is officieel geneticapartner van Holigram welke een licentie heeft ontvangen voor deelname aan het experiment gesloten cannabis keten.

Jetze de Raad (Holigram) en Luc Krol (Paradise Seeds) kennen elkaar al lang, beide ondernemers staan aan de basis van Nederlandse bedrijven die baanbrekend werk hebben geleverd in de cannabisindustrie.

Paradise Seeds gaat Holigram voorzien van bekende genetica uit Nederland en tevens nieuwe variëteiten. Daar tegenover staat dat Holigram de enige geautoriseerde producent is van Paradise Seeds-genetica in het experiment.

Luc is o.a. oprichter van Paradise Seeds, een zadenbank voor cannabisgenetica die volgend jaar haar 30e verjaardag viert. Jetze de Raad richtte o.a. Laboraad op, welke innovaties op het gebied van duurzaamheid in de tuinbouw- en landbouwsector nastreeft. Als voorstander van een legale cannabisketen richtte hij Holigram op.

Dit partnerschap maakt eens te meer duidelijk dat er vele voordelen mogelijk zijn binnen het wietexperiment. In dit geval resulteert het in aanbod van diverse variëteiten van hoge kwaliteit cannabis welke in een gecontroleerde omgeving worden gekweekt en via de normale weg, via de coffeeshops, bij de consumenten terecht komt welke met hun aankoopkeuzes zullen aangeven wat hun voorkeuren zijn. Marktwerking.

Wat een geweldige combinatie! 

Image Not Found

Gerelateerde berichten

Groningse coffeeshops kijken uit naar 2024 om te starten met overheidswiet

wpsimeco26 dec 20231 min lezen
Tot nu is het bekende bedoogbeleid de basis voor kweek en gebruik van cannabis Cannabis in studentenstad Groningen. Het experiment met overheidswiet zal een nieuwe invalshoek geven.

Tot nu is het bekende bedoogbeleid de basis voor kweek en gebruik van cannabis Cannabis in studentenstad Groningen. Het experiment…

Brabo blowers gaan uit hun dak met overheidswiet

Jeroen23 dec 20234 min lezen
Het wietexperiment, ook wel bekend als de gesloten cannabisketen, heeft tot nu toe veelbelovende resultaten opgeleverd.

Het wietexperiment, ook wel bekend als de gesloten cannabisketen, heeft tot nu toe veelbelovende resultaten opgeleverd. Terwijl het nog steeds…